Presentació     Calendari     Audio 

Projectes: Un món de músiques     Música dedicada   Com una novel·la

Lito Iglesias, violoncel

Cristina Morales, piano

Presentació


Lito Iglesias i Cristina Morales són professors al Conservatori Municipal de Música de Barcelona i músics amb experiència tant en l'àmbit del repertori clàssic com modern (flamenc, tango).


Lito Iglesias, violoncel

Inicia els seus estudis musicals amb el seu pare a La Corunya. A Barcelona estudia  violoncel i música de cambra amb Pere Busquets al Conservatori Superior Municipal de Música.

Entre d’altres conjunts de cambra, ha format duet amb el pianista Jordi Vilaprinyó,  el contrabaixista Xavier Puertas, i junt amb Olvido Lanza (violí) i Antonio Ruiz-Mellado (piano), el Trío Novalis, guanyadors del Primer Premi del Concurs Nacional de Música de Cambra "Montserrat Alavedra". Actualment és membre del Grup Expressionista, junt amb Iwona Burzyñska (violí), Antoni Besses (piano) y Larry Passin (clarinet)-

Des del 1990 és professor de violoncel al "Conservatori Municipal de Música de Barcelona" i col·labora habitualment als concerts didàctics del Museu Pau Casals al Vendrell (Tarragona).


Cristina Morales, piano

Neix a Barcelona. Inicia els seus estudis musicals a l’edat de  7 anys, al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona, on treballa amb M. Dolors Rosich, Sofia Puche, Gonçal Comellas, M. Jesús Crespo, ampliant posteriorment estudis amb Roberto Bravo.

Des de ben jove  orienta  la seva tasca professional vers  l’ensenyament, a la vegada que a la música de cambra  i  l’acompanyament vocal i instrumental.  L’any 1990  funda l’Escola de Música de Gràcia, juntament amb Lourdes Aymerich, amb qui manté un duo estable de piano. Des de 1993 treballa com a professora de repertori instrumental al Conservatori Municipal de Música de Barcelona.

Col.labora com a pianista en diversos espectacles musicals i pedagògics de la Companyia Atot, entre ells “El Trencanous”, “Les quatre estacions” o “El Carnaval dels animals”.

Contacte